.

קורס בישול בריא פרונטלי

(מוכר לשבתון)

לבשל אוכל טעים ובריא כמו שף בקלות ובכיף

ברוכים הבאים לקורס הבישול הבריא מן הצומח, בעזרתו תלמדו בקלות להכין אוכל נהדר.

מעתה תוכלו לגוון את הארוחות שלכם, עם אוכל בריא וטעים בקלות.

 

הקורס מיועד לכל מי שרוצה להרחיב את הידע שלו בבישול בריא ובמטבח המבוסס על חומרי גלם מן הצומח.

הוא מתאים גם לבשלנים ותיקים וגם למי שלא אוהב לבשל או למי ששום מתכון לא מצליח לו

הכל קל ופשוט, מודגם ומפורט, עם הסברים על חומרי גלם ואופציות לשינויים.

הכל מצליח וטעים בלי לבלות שעות במטבח.

 

הקורס כולל 10 מפגשים, בכל אחד נתמקד בתחום בישול או במטבח מסויים,

נלמד שיטות וטכניקות לבישול בריא, נכיר חומרי גלם, נפתח את התפריט המשפחתי לאוכל בריא וקל,

נלמד טיפים לקיצורי דרך ונבשל ביחד אוכל טעים ובריא מן הצומח.

 

כל מפגש כולל את כל חומרי הגלם, חוברת מתכונים שנשארת אצלכם ומסתיים בארוחה משובחת. 


הקורסים יתקיימו בימי ג' בבוקר או בימי ד' בערב במודיעין ומס' המקומות מוגבל ל 14 משתתפים

 

כל המנות הנלמדות מבוססות על חומרי גלם טריים מן הצומח,

מרביתן ללא גלוטן וסוכר.

 

זו הזדמנות מצויינת ללמוד לבשל בקלות אוכל בריא, יצירתי, טעים, 

המבוסס על חומרי גלם טריים ובריאים מן הצומח.

יותר קטניות, דגנים, ירקות, אגוזים שונים ועשבי תיבול טריים.

 

הצטרפו אליי לגלות עולם שלם של אוכל נהדר המבוסס על חומרי גלם פשוטים וזמינים.

זהו קורס שמתאים לכולם ובמסגרתו תלמדו  על חומרי גלם וטכניקות בישול ואפיה, וגם להכין אוכל טעים ובריא בקלות

תרחיבו את הידע על חומרי גלם בריאים, ובעיקר תרוויחו אוכל טרי וטעים לכל המשפחה ... 

 

לקוחות מספרים:

עדי אישיות מיוחדת, מקצועית, בעלת ידע רחב ביותר, נעימה ומלאת שמחת חיים.

הכל נעשה בנועם וחיוך.

החלקים התאורטים והמעשיים בקורס השלימו זה את זה באופן מושלם.

עדי זרמה עם הקבוצה באופן כזה שכולם עבדו ועשו את המשימות בשמחה ובאופן רציני ואיכותי ביותר כשתמיד עדי עוברת, טועמת, מתקנת ומנצחת על כולן בנועם מיוחד ויוצא מן הכלל.

למדתי מטבח טעים שהיה חדש לי.

נהנתי מאוד מקורס שהיה לי מיוחד ועם ידע רב.

שרה מלמד

 

 

הקורס עמד מעל ומעבר לציפיות. עדי, הובילה אותו ביד רמה, במקצועיות בלתי מתפשרת, בהקשבה, בהומור, בנועם.

כל מפגש עמד בפני עצמו כיחידה אך היה המון היגיון בבניית הקורס בשלמותו.

האוכל היה מדהים, "פתח את הראש" וקבלתי המון טיפים ופטנטים.

הקבוצה שהתגבשה בהובלת עדי היתה קבוצה כייפית ומהנה, כל מפגש היה חגיגה של טעמים, ריחות, חוויות ולמידה משמעותית.

לקחתי מהקורס את חדוות הבישול והשתמשתי במתכונים גם בבית ואף העזתי להשתמש בחומרי גלם חדשים בזכות הקורס.

בנוסף, עדי שמרה על קשר, שלחה כל הזמן מתכונים ונתנה המון המון השראה.

ממליצה בחום ומכל הלב. אין לי ספק שאמשיך ללמוד מעדי.

 

נעמה דהן 

 

 

עדי יקרה, רציתי להודות לך על הקורס המדהים שעשיתי אצלך במסגרת השבתון.

על האווירה הביתית והנעימה, ההסברים, המתכונים ובעיקר על נתינת פתח לבישול אוכל איכותי ומזין.

אמליץ בחום על הקורס המתאים מאוד לכל מי שרוצה לבשל בריא ולא רק טבעוני.

נהניתי מכל רגע!!! 

תודה רבה

אביבית כהן



ממליצה בחום! עדי מקצועית נעימה סבלנית ופרקטית.

חידשה לנו גם כשחשבנו שכבר אין מה לחדש לנו.

הפכה הכל לפשוט, מהנה וטעים להפליא! בהחלט נכין בבית!

תודה על חוויה מגבשת מלמדת וטעימה בטירוף.

דנה סטנדל

 

 

כבר בשלב ההתעניינות הרימה אלי עדי טלפון ובאופן אישי הסבירה ופרטה על הקורס, כבר משיחת הטלפון הרגשתי רגועה ובטוחה ברישום לקורס.

הקורס היה בנוי היטב, מתוכנן וכלל מגוון טעמים ומטבחים.

האווירה הייתה מאוד נעימה במהלך הקורס.

עדי מאוד סבלנית וענתה לכולנו תוך כדי בישול חיתוך וקיצוץ.

אפשרה לנו גם יד חופשית עם הטעמים ונתנה לנו להתנסות במגוון מהמטבח הטבעוני.

למדתי רבות, הכנסתי אוכל בריא הביתה בעקבות הקורס ונהנתי מכל רגע - ממליצה בחום!

אתי יצחק לוי

 

 

היה קורס מדהים.

עדי מלמדת אותו בחינניות, אהבה, בתשומת לב אישית לכל אחד, היא מקצועית מאוד.

אני מכינה את הדברים שלמדנו ובעלי מתענג.

עשיית האוכל קלה, פשוטה וכיף להכין אותו.

חנה גורפינקל

 

 

כבר סיפרתי לכל מי שפגשתי, באמת חוויה מאד מיוחדת ומשמעותית.

את מורה מצויינת, מאד ברורה, וגם מאד נחמדה ומסבירת פנים.

אני מרגישה שלמדתי המון, ממש פתחת לי עולם חדש ומאד מעניין ומסקרן.

אראלה גורן

 

 

ההמלצה שלי היא מוחלטת, הקורס הזה הוא הדבר הכי טוב שעשיתי לעצמי ולמשפחה !

זה שידרג את התזונה בבית, התחלתי להשתמש במרכיבים שלא הכרתי בפשטות ובנוחות גדולה.

תודה עדי על קורס מושלם!

אביבה ברק

 

 

מאוד נהניתי מהקורס, ומהאוירה הנעימה והכייפית.

למדתי רבות על הבישול הטיבעוני, הכרתי חומרי גלם חדשים ומתכונים מצוינים, וגם התארגנות קלה ומהירה במטבח.

עדי אחראית, מנוסה ומעניקה את הידע שלה בנדיבות ואהבה, ממליצה בחום על הקורס.

מיכל בטשה 

 

 

כשהצטרפתי לקורס, הייתי בטוחה שאני אשפית במטבח, יודעת לעשות הוקוס פוקוס ממוצרים ויוצאת ארוחה לתפארת -

לא תארתי לעצמי כמה אני עדיין לא יודעת.

אם על טכניקות בישול קלות מאד לביצוע , או לגבי חומרי הגלם והאפשרויות המדהימות לשימוש בהם.

על הדרך למדתי גם על הערך התזונתי של חומרי הגלם שאני משתמשת ועל ידי כך ליצור ארוחה מאוזנת.

תודה עדי על הקורס המאלף שלך ואם יש קורס המשך אז אני בפנים.

מיכל ברישנסקי

רוצים להצטרף לקורס וליהנות מאוכל נהדר ויש לכם שאלות?

שאלות נפוצות

מה למשל מכינים בקורס?

מנות עיקריות כיפיות כמו קציצות מסוגים שונים, קדירות תבשילים ועוד, קישים, פשטידות ומאפים שונים מלוחים ומתוקים, סלטים, מרקים, גבינות מבוססות אגוזים, קינוחים (גם ללא גלוטן וסוכר) ועוד.

 

למי מתאים הקורס?

לכולם. גם בשלנים ותיקים שכבר מכירים הכל יגלו מתכונים, חומרי גלם ופטנטים חדשים, וגם כאלו שממש לא מסתדרים במטבח ימצאו מתכונים קלים והסברים ברורים ופשוטים שישדרגו את המטבח שלהם במאות אחוזים. 

 

לאיזה גילאים ורמת שליטה במטבח מתאים הקורס?

לכל הגילאים, גם למי שטירון במטבח וגם לבשלנים ובשלניות ותיקים ומנוסים.

 

מתי מתחילים?

מחזור חדש יפתח בתחילת מאי 2022  והלימודים יתקיימו אחת לשבועיים בקבוצות:

ימי ג' בבוקר 9-13.30

ימי ד' בערב 18-22.30

מחזור נוסף יפתח באוקטובר 2022

 

היכן וכיצד מתקיימים השיעורים?

המפגשים פרונטלים ומתקיימים ביום ושעה קבועים אחת לשבועיים בסטודיו שלנו במודיעין.

 

 מה היקף הקורס?

הקורס כולל 9 סדנאות בישול פעילות ומפגש מסכם בו נלמד איך לבנות תכנית בישולים וארוחות שבועית יעילה וטיפים לתזונה בריאה ואורח חיים  בריא בקלות.

 

 אני רוצה להצטרף  לקורס, מה עושים?

לוחצים על הכפתור הירוק ונרשמים לקורס.

אנחנו ניצור איתכם קשר בטלפון כדי לוודא רישום ולקבל מידע לגבי רגישויות או התאמות נדרשות.

אם יש לכם שאלות או התלבטויות מוזמנים ליצור קשר בטלפון ונשמח לענות ולייעץ.

 

איך אפשר לשלם?

באמצעות כרטיס אשראי, העברה בנקאית או אפליקציית ביט.

ניתן לשלם בתשלומים נוחים בכרטיס אשראי.

 

מה קורה עכשיו בתקופת הקורונה?

הקורס יתקיים תחת הנחיות עם מגבלת משתתפים ושמירה על הכללים.

במידה וההנחיות יוחמרו ולא נוכל להיפגש, תנתן אפשרות לבחור האם להשתתף בקורס באופן מקוון או להמתין עד לחזרה לשגרה - כל אחד לבחירתו.

 

מי מנחה את הקורס?

עדי כהן סימן טוב, בלוגרית אוכל, מייסדת בית הספר לבישול בריא, מנחת קורסים וסדנאות, מומחית לבישול בריא וטבעוני (וגם אמא לשני ילדים וכלבה) 

ועכשיו הקורס במחיר מיוחד לזמן מוגבל! 

עלות הקורס לנרשמים עכשיו:

במקום 3,300 שח

2,500 שח

ל- 10 מפגשים (ניתן לשלם בתשלומים נוחים) 

למורות וגננות בשבתון - בהשתתפות הקרן 

רוצים גם ליהנות כבר עכשיו מאוכל נהדר בקלות?

(ניתן לשלם בתשלומים נוחים)

 

מחכה לכם בקורס

עדי כהן סימן טוב

לפרטים נוספים עקבו אחרינו ברשתות החברתיות, או צרו קשר:
052-6393378 | info@happyvegan.co.il

נבנה באמצעות מערכת דפי הנחיתה של רב מסר

.