.

לבשל בריא בכיף

קורסי בישול בריא דיגיטלי משולבים

הנחה מיוחדת לזמן מוגבל!

לבשל כמו שף בקלות ובכיף מהבית

ברוכים הבאים לקורסים המשולבים לבישול בריא מן הצומח, בעזרתם תלמדו בקלות להכין אוכל נהדר, בקצב שלכם במטבח שלכם.  מעתה תוכלו לגוון את הארוחות שלכם, עם אוכל בריא וטעים בלי לצאת מהבית ולחפש חניה.

הקורסים משלבים סדנאות מצולמות יחד עם סדנאות חיות בזום.

 

הקורסים מיועד לכל מי שרוצה להרחיב את הידע שלו בבישול בריא ובמטבח המבוסס על חומרי גלם מן הצומח.

הם מתאימים גם לבשלנים ותיקים וגם למי שלא אוהב לבשל או למי ששום מתכון לא מצליח לו

הכל קל ופשוט, מודגם ומפורט, עם הסברים על חומרי גלם ואופציות לשינויים.

הכל מצליח וטעים בלי לבלות שעות במטבח.

 

כל קורס כולל:

6 סדנאות בישול מצולמות ומוקלטות- בהן ניתן לצפות בכל עת שרוצים ללא הגבלה.

וגם - 2 סדנאות חיות בזום אליהן ניתן להצטרף לאורך השנה לבחירתך מבין המועדים שיתפרסמו מראש.

 

בנוסף:

  • מתכונים כתובים לכל שיעור
  • קובץ הטיפים לבישול שלי.
  • רשימת המצרכיים שחשוב שיהיו בכל בית
  • תכנית הבישולים והארוחות לשבוע שתעזור לכם לבשל ב 4 שעות לשבוע שלם.

סה"כ, 8 סדנאות בישול  עם 31 שיעורים מצולמים, הכוללים הדגמה והסברים מפורטים, עם מתכונים בנושאים שונים והרבה ידע.

 

אז מה לומדים בקורסים?

 

פירוט הסדנאות בקורס א'- ללא גלוטן וסוכר:

  • סלטים מיוחדים
  • מרקים מרחבי העולם
  • ארוחה שלמה בקערה אחת 
  • קציצות ולביבות מן הצומח
  • גבינות אגוזים
  • ממרחים רטבים ומטבלים
  • סדנאות הזום יהיו בנושאים משתנים לאורך השנה בהתאם לעונות ולחגים רלוונטים.

הכל מחומרי גלם בריאים מן הצומח, ללא גלוטן וסוכר

 

 

נושאי הסדנאות בקורס ב' (אפיה/מתקדם):

  • ארוחות בוקר מדליקות ומזינות
  • אפיה בקלות עם בצק פריך מנצח
  • שמרים לא מפחידים אותי
  • פשטידות וקישים
  • קינוחים קלים ובריאים
  • כריכים מיוחדים
  • סדנאות הזום יהיו בנושאים משתנים לאורך השנה בהתאם לעונות ולחגים רלוונטים.

הכל מחומרי גלם בריאים מן הצומח, קמחי קטניות וכוסמין וממתיקים טבעיים. 

 

בנוסף, תקבלו בונוסים בשווי 250 שח:

  • מתכונים כתובים 
  • הצטרפות לקבוצת פייסבוק תומכת
  • אפשרות למענה ותמיכה בוואצאפ או בטלפון
  • מידע על חומרי גלם בריאים
  • קובץ טיפים חשובים לבישול ואפיה
  • רשימות הקניות המומלצות שלי
  • התכנית המלאה שלי לבישולים וארוחות שבועית שתעשה לכם סדר במטבח. 

כל המתכונים מבוססים על חומרי גלם מן הצומח שיש בכל בית וניתן לרכוש בכל סופר.

 

 

כל קורס פתוח לצפיה ללא הגבלת זמן - תוכלו ללמוד בזמן ובקצב שלכם.

  

להצטרפות ומידע נוסף לחצו כאן

28.7 ש"ח בלבד לכל שיעור

והקורס שלכם לתמיד!

(ניתן לשלם בתשלומים נוחים)

לקוחות מספרים:

ההמלצה שלי היא מוחלטת, הקורס הזה הוא הדבר הכי טוב שעשיתי לעצמי ולמשפחה !

הקורס בנוי היטב, חיפשתי רעיונות לבישול בריא וטבעוני והגעתי לקורס הפרונטלי של עדי. עם יציאת הקורס הדיגיטלי לא היה לי ספק שאני "לוקחת אותה אלי למטבח לכל החיים " :) הרעיונות לבישול וכמות המתכונים הענקית, מאפשרת לי להנות מבחירה רחבה ביותר של בישולים.

אבל לא רק זה! הכיף של להניח את המחשב או הטבלט על המדף ליד, לראות את תהליך הבישול זה ממש כמו להיות בסדנא פרונטלית ולבשל איתה. הערך עצום.!!

תוך כדי ההדרכה עדי נותנת אפשרויות לשילובים נוספים, טיפים מעניינים, עוד אפשרויות שנלמדות על הדרך מלבד המתכון עצמו, כך ניתן לקבל עוד תוכן.

המטבח הטבעוני חדש לי ואני נהנת מאוד מהתוכן המגוון והטעים, ומבינה שאפשר להכין דברים פשוטים בקלות. בנוסף, יש את המתכון כתוב וזה מסייע להכנה של המצרכים .

עשיתי לעצמי ולמשפחתי טובה גדולה מאוד עם רכישת הקורס שלא נתקלתי בכזה מעולם. שאפו עדי על הקורס המושקע ואת אורחת במטבחי כמעט מדי יום ! אני שומעת את הטיפים שלך להחלפה של מרכיב כזה או אחר ונהנת מאוד.

זה שידרג את התזונה בבית, התחלתי להשתמש במרכיבים שלא הכרתי בפשטות ובנוחות גדולה.

תודה עדי על קורס מושלם!

אביבה ברק 

 

 

הי עדי,

רוצה להתחיל בזה שזו הפעם הראשונה שאני מבשלת עם הדרכה בוידאו, וזה פשוט מעולה..

את ברורה, זורמת ונעימה מאוד!

שידרגת לי את חווית המטבח ברמות על.. אני מבשלת כל יום!

ניסיתי את קציצות הירק פעמיים שיצאו טעימות מאוד ואת גבינת השקדים שפשוט חוסלה לפני שהגעתי אליה.. מושלמת..

תודה רבה!

דנית דורון

 

 

היי עדי, אני רכשתי את הקורס ורוצה להודות לך אלף תודות על כל התוכן והלמידה הכל מושלם מדויק ומלמד.
ממליצה מאוד.

סמדר בנדה

 


כשהצטרפתי לקורס של עדי, הייתי בטוחה שאני אשפית במטבח. יודעת לעשות הוקוס פוקוס ממוצרים ויוצאת ארוחה לתפארת
.
לא תארתי לעצמי כמה אני עדיין לא יודעת.
אם על טכניקות בישול קלות מאד לביצוע (אז למה להסתבך בתבשילים מורכבים) או לגבי חומרי הגלם והאפשרויות המדהימות לשימוש בהם.
על הדרך למדתי גם על הערך התזונתי של חומרי הגלם שאני משתמשת ועל ידי כך ליצור ארוחה מאוזנת.
תודה עדי על הקורס המאלף שלך ואם יש קורס המשך אז אני בפנים.


מיכל ברישנסקי



עדי יקרה, תודה לך על קורס הבישול המעולה! מתכונים זה תמיד טוב, אבל לבשל ולאפות ביחד איתך, כשאת מלווה אותי אונליין ונותנת הסברים והדגמות מדויקות והמון טיפים חשובים, זה מה שגרם לי להצליח במתכונים רבים שלפני כן או שלא העזתי לנסות אותם, או שהעזתי אבל לא תמיד הצלחתי. אז בהחלט ממליצה בחום על הקורס.

זה שדרג לי את הבישולים וכל המשפחה נהנית כל כך! ואיזה כיף שתמיד אפשר לחזור ולצפות ולהיזכר שוב באותו מתכון אהוב.. תודה!

לבנה ש.



אני מרוצה מאוד! התבשילים טעימים ולא דורשים עבודה מפרכת, שלי זה חשוב מאוד.

העובדה שעדי גם עונה לשאלות, עוזרת מאוד. ממליצה לכל טירונית במטבח הצמחוני-טבעוני כמוני.

דליה קציר



הצטרפתי לקורס בתקופת הקורונה. קורס מצוין ! ברור ופשוט! מתכונים כייפים וטעימים. פותח את הראש ואת הטעמים. המשפחה שלנו הופכת יותר ויותר צמחונית והקורס הזה ממש עזר לי לגוון וללמוד על אפשרויות נוספות. ממליצה בחום.

מירב גן



רוצים להצטרף לקורס וליהנות כבר עכשיו מאוכל נהדר והרבה שמחה בבית?

לחצו כאן

28.7 ש"ח בלבד לכל שיעור

והקורס שלכם לתמיד!

 

 

28.7 ש"ח בלבד לכל שיעור

והקורס שלכם לתמיד!

 

 

3 3 3 3
0 0 0 0
3 3 3 3
2 2 2 2
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
2 2 2 2
3 3 3 3
0 0 0 0
3 3 3 3
21 21 21 21
2 2 2 2
1 1 1 1
3 3 3 3
0 0 0 0
3 3 3 3
2 2 2 2
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
2 2 2 2
3 3 3 3
0 0 0 0
3 3 3 3
21 21 21 21
2 2 2 2
1 1 1 1

שאלות נפוצות

מה למשל מכינים בקורסים?

סלטים מיוחדים, מרקים מרחבי העולם, ארוחות שמכינים בקערה או בסיר אחד, פשטידות ומאפים, קציצות ולביבות מן הצומח, גבינות אגוזים ועוד.

סדנאות הזום יהיו בנושאים משתנים לאורך השנה - הכל מחומרי גלם בריאים.

 

למי מתאים הקורסים?

לכולם. גם בשלנים ותיקים שכבר מכירים הכל יגלו מתכונים, חומרי גלם ופטנטים חדשים, וגם כאלו שממש לא מסתדרים במטבח ימצאו מתכונים קלים והסברים ברורים ופשוטים שישדרגו את המטבח שלהם במאות אחוזים. 

 

לאיזה גילאים מתאים הקורסים?

לכל הגילאים. גם ילדים ובני נוער שמרגישים נוח במטבח ורגילים לבשל יכולים בהחלט להסתדר לבד.

נדרש שימוש בסכין, כיריים ותנור אפיה.

 

מתי מתחילים?

בכל עת שתרצו, הקורס מוקלט ותוכלו להצטרף ולצפות בכל עת מכל מקום ללא הגבלה.

 

איך מתקיימים השיעורים?

השיעורים מוקלטים, ואתם יכולים לצפות בהם  ולבשל ביחד איתי  מהמטבח שלכם בכל עת שתרצו. ניתן לחזור על השיעורים ללא הגבלה. 

סדנאות הזום יתקיימו מס' פעמים בשנה והודעה על המועדים תשלח אליכם מבעוד מועד כדי שתוכלו להתארגן. ניתן לבחור ב 2 מועדים המתאימים לכם.

 

 מה היקף הקורס?

הקורס כולל 6 סדנאות מצולמות בנושאים שונים, ו 2 סדנאות חיות שיתקיימו בזום במס' מועדים לאורך השנה.

כל סדנה כוללת מס' שיעורים בנושא מסויים.

סה"כ 31 שיעורים מצולמים הכוללים הדגמה והסברים מפורטים, מתכונים כתובים, הסבר על חומרי גלם וטכניקות לבישול ולקיצורי דרך במטבח.

בנוסף, פרק בונוסים הכולל רשימות קניות, מידע על חומרי גלם שחשוב שיהיו בבית, קובץ טיפים חשובים לבישול ועוד

 

 רכשתי את הקורס, מה עכשיו?

לאחר הרכישה תקבלו למייל קישור לקורס, שם משתמש וסיסמא אישיים לשימושכם בלבד. בעזרת פרטי גישה אלו תוכלו להכנס בכל עת לקורס, כמה פעמים שתרצו.

 

האם הקורס מוגבל בזמן או במס' משתמשים?

רכישת הקורס מאפשרת לכם לצפות בו ללא הגבלה בכל עת והוא שלכם לתמיד, כולל עדכונים עתידיים!

סדנאות הזום יוקלטו וההקלטה תשלח אליכם כדי שתוכלו לצפות גם בהן.

הקורס הינו אישי. הגישה באמצעות שם משתמש וסיסמא אישיים עבורכם בלבד.

 

מי מנחה את הקורס?

עדי כהן סימן טוב, בלוגרית אוכל, מייסדת בית הספר לבישול בריא, מנחת קורסים וסדנאות, מומחית לבישול בריא וטבעוני (וגם אמא לשני ילדים וכלבה) 

רוצים גם ליהנות כבר עכשיו מאוכל נהדר והרבה שמחה בבית?

לחצו כאן

28.7 ש"ח בלבד לכל שיעור

והקורס שלכם לתמיד!

 

(ניתן לשלם בתשלומים נוחים)

 

מחכה לכם בקורס

עדי כהן סימן טוב

לפרטים נוספים עקבו אחרינו ברשתות החברתיות, או צרו קשר:
052-6393378 | info@happyvegan.co.il

נבנה באמצעות מערכת דפי הנחיתה של רב מסר

.